2012-03-18

Första vinnaren!

Det har blivit dags att presentera den första vinnaren av ett presentkort på Spotify.
Det är 17-åriga Maria som blev först med att få sina bilder publicerade. Så här ser fina Maria ut.



Så här skriver Maria:

Lite om mig själv:
Maria, sjutton år när bilderna togs, 160 cm lång. Vikt när bilderna togs: 52,9 kg. BMI då bilderna togs: 20,7 = normalvikt.
Jättekul att du ville vara med Maria och grattis till ett presentkort på Spotify, vi hörs på mailen och bestämmer om du vill ha kortet skickat med vanlig post eller om du bara vill ha koden mailad till dig.

Och kom ihåg! Det finns ett presenkort kvar att vinna för första manliga publicering.

2012-03-12

Tävling! Blir du först med att bli publicerad?

Nu är det dags att presentera tävlingen, priserna är inköpta och ses på bilden nedan. Ett pris till första manliga och ett pris till första kvinnliga (om det skulle komma in flera samma dag blir det lottning). Priset är ett presenkort på Spotify värt 300 kr som ger dig 3 månader Spotify Premium eller 6 månader Spotify Unlimited eller 40 sånger Spotify Downloads.
Här ligger priserna och väntar
Hur går tävlingen till då? Jo, så här:

  • För det första så ska du skicka in bilder för publicering här på kroppsbild.blogspot.com enligt de vanliga reglerna för publicering här. Se sidan Vill du också vara med? Så här gör du för vidare info.
  • För det andra ska du med en länk och/eller skärmdump visa att du länkat/rekomenderat den har sajten för andra.
  • Slutligen ska du svara på frågan: Vad betyder förkortningen BMI?
Skicka in ditt bidrag till kroppsbild@gmail.com , Lycka till!

OBS! OBS! OBS! Kom ihåg att detta inte är en "skönhetstävling" där snyggast vinner. Idén med hela sidan är ju att visa hur olika vi ser ut och att alla (tjocka, smala, gamla, unga) faktiskt duger!

Varför denna tävling då kanske du undrar? Tja, jag tänkte att det kanske kunde stimulera till att få folk att börja skicka in bidrag så sidan "kommer igång". Sen tycker jag faktiskt att Spotify är så himla bra så det vore kul om fler upptäckte det. Med Spotify Premium i mobilen är dagen räddad!.

2012-03-11

I morgon smäller det!

I morgon smäller det. För att locka dig att skicka in bilder hit för publicering utlyser jag en tävling i morgon. Presentkort på Spotify i priser. Mer info kommer måndag eftermiddag (2012-03-12).

2012-03-10

Jag vill ju bara se snygg ut naken

Jag vill ju bara se snygg ut naken, en något provocerande titel kanske. Men det är faktiskt titeln på Jonas Coltings första bok. Jonas är en svensk triatlet som tagit medalj på VM och dessutom skrivit några böcker. Även om man inte har samma mål som Jonas kan man ju hålla med om att han lyckats med både det ena och det andra...

2012-03-09

Om man inte vill...

Om man inte vill att det ska synas vem man är på bilden så finns det olika sätt att lösa det på, här är ett:

Det går alldeles utmärkt att vara anonym.
Ok, det var kanske inte riktigt så det var tänkt men lite humor har väl aldrig skadat! :)