2012-03-12

Tävling! Blir du först med att bli publicerad?

Nu är det dags att presentera tävlingen, priserna är inköpta och ses på bilden nedan. Ett pris till första manliga och ett pris till första kvinnliga (om det skulle komma in flera samma dag blir det lottning). Priset är ett presenkort på Spotify värt 300 kr som ger dig 3 månader Spotify Premium eller 6 månader Spotify Unlimited eller 40 sånger Spotify Downloads.
Här ligger priserna och väntar
Hur går tävlingen till då? Jo, så här:

  • För det första så ska du skicka in bilder för publicering här på kroppsbild.blogspot.com enligt de vanliga reglerna för publicering här. Se sidan Vill du också vara med? Så här gör du för vidare info.
  • För det andra ska du med en länk och/eller skärmdump visa att du länkat/rekomenderat den har sajten för andra.
  • Slutligen ska du svara på frågan: Vad betyder förkortningen BMI?
Skicka in ditt bidrag till kroppsbild@gmail.com , Lycka till!

OBS! OBS! OBS! Kom ihåg att detta inte är en "skönhetstävling" där snyggast vinner. Idén med hela sidan är ju att visa hur olika vi ser ut och att alla (tjocka, smala, gamla, unga) faktiskt duger!

Varför denna tävling då kanske du undrar? Tja, jag tänkte att det kanske kunde stimulera till att få folk att börja skicka in bidrag så sidan "kommer igång". Sen tycker jag faktiskt att Spotify är så himla bra så det vore kul om fler upptäckte det. Med Spotify Premium i mobilen är dagen räddad!.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar